Mitől lehet ez? Okozhatja a sok torna?
23 éves lány vagyok.
Állandóan fogyózom....és olyankor mindig rengeteget mozgok.
Azt vettem észre hogy a bal lábam egy ideje ha sokág állok vagy magassarkúban vagyok egyszerűen bedagad.Mintha az jobban meg lenne terhelve....ott térd alatt a vádlim környékén.
Kicsit el is tér egymástól mindkét lábszáram, persze mások észre sem vennék talán.
Meg a bal lábam eresebb is.
Néha 4-5 kmt futok, aztán van hogy 1-1,5 órát tornázok....A bal lábamba ott az erek mentén mintha apró csomócskákat is észlelnék amik fájnak. Hogy ha jobbról balról simitom a csont felé.....nem tudom mi lehet ez...de igy vagyok már egy ideje,amúgy nem fáj a lábam meg semmi extra csak érzem hogy az mintha túl lenne terhelve...
Mondjuk vannak a családban trombózisosok, meg nagyim lába is eres, meg apué is...pedig nem kövér...
Szóval mit csináljak?Valakinek hasonló?
Sokszor lábsúllyal is tornázok..
Velem is elő szokott fordulni, hogy bedagadnak a lábaim, főleg a vádlim és a lábfejem. Ilyenkor egyszerűen pihentetni szoktam és másnapra általában elmúlik.
Ha úgy érzed, hogy túlterhelted, akkor előfordulhat, hogy elpattant egy-két hajszálér.
Ha nem javul, akkor azért menj el orvoshoz.
Ha ilyen sokat sportolsz, akkor nagyon fontos, hogy nagyon sok folyadékot igyál, mert szerintem emiatt is bedagadhatott a lábad.
Több ok is lehet.
Ha csak diéta alatt edzel,akkor nincs meg az állandóság.
Az egyenletlen és hirtelen terhelés okozhat ilyesmit.
Aztán lehet,hogy rossz a diéta,ami valljuk be a nők 95%ánál köze nincs a diétához,hanem mezei koplalás.
Ha meg rossz az étrend,minden rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!