A sok hányás okozhat szájüregi daganatot? A terhességem miatt már 3. hónapja napi 3-4x hányok.
Nem!
De a nyelőcsövedet tönkreteheti..
anorexiásnál a gyomorsav által felmart torokba való ujjdugdosás a fő oka a fertőzések kialakulásának, később daganatnak.
de a te nyelőcsöved is felmarja a gyomorsav és megeszi a fogzománcodat. úgyhogy öblögetés,ivás utána
Nem az anorexiás hánytatja magát, hanem a bulémiás. Az anorexiás simán nem eszik semmit.
Amúgy tényleg nem tesz jót a fogaidnak, és a nyelőcsövednek. Valamit nem mondott rá a doki? Vagy ráhagyta a terhesség tüneteire? Mert azért ez már kicsit hosszadalmas hányás.
sajnos nem tudunk mit tenni, az első három hónapban természetes volt, aztán kimaradt egy hónap, akkor semmi bajom nem volt, most 7 hónapos vagyok és az ötödik hónap óta folyamatosan savas vagyok, szinte bármit képes savvá alakítani a szervezetem. Rennie-t szedhetek, de már az sem ér semmit:( azt mondta a doki, hogy ritkán ugyan, de azért előfordul, igazából nem veszélyes, csak kellemetlen, a folyadékpótlásra kell nagyon figyelnem.
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!