Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegségek okozzák a...

Milyen betegségek okozzák a halucinációt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szellem vagy idegen lény.

Nem az ezotéria témakörbe kellett volna írnod ezt a kérdést?

2011. ápr. 12. 21:47
 12/15 A kérdező kommentje:
nem hiszek a szellemekben
2011. ápr. 12. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
figyi biztos gyerek vagy vagy fiatal, és nem hallucinálsz és nem hülye vagy csak félsz... tök természetes hogy ilyenkor még azt a zajt is észreveszed amit amúgy nem... próbálj meg nem foglalkozni vele, nincs mitől félned!
2011. ápr. 12. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:

ne parázz elmúlik. Szerintem minden betegség okozhat halut, nem kell aggódni. amúgy első vagyok, és emlékszem felém lila négyzetek repültek de mint írtam az 41 fok láz volt.

A testvérem pl nemrég volt beteg hányás hasmenéssel és nem ébredt fel rendesen alvás után hanem fel voltak akadva a szemei és összevissza beszélt aztán szép lassan kijött belőle.

Nem kell parázni az csak mélyebben belevisz majd elmúlik, azért volt jó hogy feltetted a kérdést mert ilyenkor felmerül az emberekben hogy vajon velük van e baj hogy ez történik de remélem megnyugtattak a válaszok.

2011. ápr. 12. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Elmúlt azóta,kérdező?
2018. aug. 31. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!