Hogyan működik a vérkringés visszafelé?
Jaja, a "kerinkés" az körben megy... :)
Nyilván ha bárhol elszorítasz magadon egy eret, akkor az egész keringésed megbénul.
Hogy te milyen hülye vagy...
hagyjátok már békén, pláne ne hülyézzétek le!
nem lehet mindenki kiváló biológiából, én sem tudom a kérdésre a választ pedig 11.-es vagyok (és így is megy kb. 4-esre a tárgy)
Mert ti okosak vagytok....:D
Szerintem miután megírtad a komit mentél guglizni hogy mi az az artéria...
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
Ne magadból indulj ki.
Párhuzamosan két eü szakon tanulok egyetemen. Nagyon jól tudom mi az az artéria...
Ez a kérdés nem arról szól, hogy ki a hülye és ki nem.
Egyébként rengeteget kerestem könyvekben és a neten is, de nem találtam részletes vérkeringés térképet. A legtöbb esetben csak a főerek kettéágzódásáig mennek el, hiszen már az is nagyon sok, és a rendszer egy fraktál. így aztán nem tudom, hogy a kis erek hogyan ágazódnak le, én azt hittem hogy az alsó és felső végtagokba külön-külön mint egy nagy gyökérhálózat kell elképzelni az ereket, de ti azt mondjátok, hogy barom vagyok, és az érrendszer teljesen homogén és nem vesz tudomást az emberi test tagozódásáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!