Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyeléskor fàj a fulem,...

Nyeléskor fàj a fulem, mi ez?

Figyelt kérdés
Meg vagyok fàzva, folyamatosan folyik az orrom, és pàr napja fàj a fulem nyeléskor. Eleinte mindketto, most mà csak a bal, de az nagyon. NAgyon bosszanto, nem tudok igy rendesen enni, minden falat fàj, mit tegyek?
2011. ápr. 10. 19:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mandula vagy középfülgyulladás menj dokihoz!!!
2011. ápr. 10. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:
de ha jobboldalon elmult, balon is el fog nem? amugy a mandulàm nem fàj, ful lesz az.
2011. ápr. 10. 19:33
 3/12 Tinker Bell ***** válasza:

Egyelőre annyit tudsz tenni, hogy este són alszol. melegíts fel két marék sót tűzhelyen egy lábasba. Pár percig elég melegíteni, aztán szórd egy konyharuha vagy törölköző közepére és csomagold be. Úgy feküdj le, hogy a fájós füled legyen alul és alatta a só.

Holnap pedig menj orvoshoz, mert valamilyen fülgyulladásod van, erre kapni fogsz cseppeket és el fog múlni.

2011. ápr. 10. 19:34
 4/12 A kérdező kommentje:
A doki nagyon fontos? Nem akarok ezért hiànyozni a sulibol, és elég késon érek haza.
2011. ápr. 10. 19:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Azaz vagy suliidobe megyek, vagy nem megyek. Amugy àlltalànos doki elég ehez?
2011. ápr. 10. 19:39
 6/12 Tinker Bell ***** válasza:
Érdemes lenne, mert így is a megfázásod húzódott rá a füledre. Gondolom nem szeretnéd, hogy továbbterjedjen, és az egy hetes megfázásból három hetes legyen. Azt a pár órát kibírod amíg bemész a dokihoz. Nem kell azért egész nap hiányozni.
2011. ápr. 10. 19:41
 7/12 Tinker Bell ***** válasza:
Persze! Háziorvoshoz menj! Ha valami nincs rendben, akkor úgy is tovább küld, de szerintem nem lesz semmi komoly. Felírja a cseppeket és kész is.
2011. ápr. 10. 19:42
 8/12 anonim ***** válasza:
És ha ugyanez a helyzet csak nem fáj hanem ropog a nyelésnél a fülem?
2011. ápr. 10. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha ropogis akkor tuti hogy fül nekem is volt középfülgyulladásom nagyon tud fájni én is háziorvoshoz mentem de tovább küldött fül,orr gégészetre a só segíteni fog de ha nem múlik e szerintem se halogasd mert ha nagyobb baj lesz már nem fog segíteni a csepp!!!
2011. ápr. 10. 20:42
 10/12 anonim válasza:
Nekem is egyszer mikor megfáztam masodik nap a fülem is elkezdett fájni mentem orvoshoz vele megint és kaptam 4 napra valo injekciót
2011. ápr. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!