A busz sofőrnek lehet beleszólása h higiéniai
szempontokat figyelembe véve kiket enged fel a buszra?
Figyelt kérdés
Jöttem hazafelé és látom h az első ajtón 3 cigány csöves szállt fel, az 1iknek szanaszét volt törve az arca a haja foltokban hiányzott vakarózott stb
Ezek biztosra vehetők h vmiféle fertőzést terjesztenek ugye?
2011. ápr. 9. 22:38
1/7 anonim válasza:
Elvileg szerintem lenne beleszólása, de gyakorlatilag biztosan féltik a bőrüket a buszvezetők (meg is értem őket, különösen éjszakai járatokon). Abban teljesen igazad van, hogy a többség érdeke az lenne, ha ilyen embereket nem engednének tömegközlekedni (a metrón elvileg nem is utazhatna fertőző beteg), csak hát ki vállalja be, hogy a kliens (esetleg egész banda) agresszív lesz...
2011. ápr. 9. 22:43
2/7 anonim válasza:
Nálunk a Tesco saját járatán ki van írva, hogy nem megfelelő higiéniai állapotú valamint illuminált állapotban lévő személyeket nem áll módjukban szállítani.
Gondolom ez a Volánnál, vagy BKV és a többieknél sem lehet másképp.
2011. ápr. 9. 22:43
3/7 anonim válasza:
Fúúúúúj.
Van beleszólása.Ki is van írva a buszon(tájékoztatóban),hogy koszosan büdösen stb,nem lehet felszállni.
Nem értem azt a sofőrt.:S
2011. ápr. 9. 22:44
4/7 anonim válasza:
elvileg lehet beleszólása
gyakorlatilag általában lesz.rják
de már volt olyanra példa, hogy ültem a villamoson, fel akart szállni 2 részeg csövi és a villamosvezető (egyébként nő) közölte velük, h őket nem viszi sehova... le is szálltak egyből
2011. ápr. 9. 22:46
5/7 anonim válasza:
A bkv-n és a volánon sem utazhat fertőző beteg. Általában a sofőr le tudja őket szállítani, ha nem akkor úgy tesz, mintha hívná a kallerokat, akik majd lezavarják. A 4-es 6-oson legalábbis az egyik vezető ezt csinálta, és le is szállt az illető.
2011. ápr. 9. 22:47
6/7 A kérdező kommentje:
Ezek a légynek nem ártottak volna úgy levoltak gyengülve, de a az öreg cigány asszony ijesztő volt kendő a fején nagyon püffedt arc gusztustalan volt nah vérzett a keze is
2011. ápr. 9. 22:52
7/7 anonim válasza:
Van, tilos utaznia fertőzőeknek, és a "ruházatával undort keltő" embereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!