Van olyan lány aki "szeretne állva pisilni"?
Hát én például szeretnék. Sokkal egyszerűbb a fiúknak, csak félreállnak és .... Nekünk meg? Az egész fenék kilóg! Fúj a szél.... Tiszta ciki! És van úgy hogy muszáj és nincs WC. Pl. pár éve a buszunk elakadt a nagy hó miatt és vagy 3 órát ott rostokoltunk. Nekem meg pisilni kellett, szóval nem volt más választás.
Szóval én örülnék neki, ha tudnánk.
Lányok, addig örüljetek, amíg ülve pisiltek! Egyébként igazatok van, de az ülve pisilés higiénikusabb (néhány fiú is így vizel), ugyanis így nem fröcsögnek szét az alig látható húgycseppek a vécében.
Mellesleg kitaláltak egy, a fiúk által használt piszoárhoz hasonló vécékagylót lányoknak. Ez is a falra szerelhető, és csak fölé kell guggolni/állni (nem kell a retkes vécére ülnötök).
Igen, talán ez az egy, amit irígylek a fiúktól :P
Elsősorban én is a váratlan helyzetekre gondolok, amikor nincs a közelben WC...
Van.
És külföldön már van ilyen női pissoár, illetve olyan 1x haszn. tölcsérszerű alkalmatosság amivel a lányok képesek a közönséges ffi pissoárba vizelni, tényleg higiénikusabb.
Én pisiltem már állva.Táboroztam a bátyám haverjaival és a parazsat szalonna sütés után elkezdtek pisilni,és cukkoltak hogy miért nem állok be,én meg beálltam. Előretoltam a csípőm széthúztam jól a puncim és hadmennyen .Az első két kis sugár mellé ment a ruhámra a többit tudtam irányítani.Érdekes ők mindjárt abba is hagyták és engem figyeltek.Csak egy srác próbált minden áron pisilni neki nem ment,addig húzgálta nyomkodta a kukiját miközben figyelte hogy nekem milyen jól megy.Végre neki is sikerült hülye egy pisije volt fehéres színű ,sűrű és nem valami sok, és a farka úgy rángált közben. Nem tudom mit ihatott hogy ilyen lett neki.Hát egy kicsit pisis lettem , ettől eltekintve tök jól sikerült.
Edith
Én szeretnék állva pisilni!
Kirándulásokon, túrázáskor nagyon kellemetlen, mikor a fiúk megállnak minden fű-fa tövében és elvégzik a dolgukat, míg nekünk lányoknak keresni kell egy megfelelő bokrot, kellőképpen le kell maradni mindenkitől, stb...
És ne gyertek azzal, hogy a fiúk se pisilnek ülve, mert a fiúk igen is tudnak ülve is és állva is pisilni!
Megint egy dolog, amiben könnyebb a férfiaknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!