Fájhat az ember mellkasa vagy szíve attól, hogy az ember elkezdett nőni?
Figyelt kérdés
Hali! Az a gond, hogy nekem a mellkasom minden nap összesen legalább 20 percet szokott fájni, de 3 hetente sajnos a szivem is! Csütörtök délután megyünk az orvoshoz! Lehetséges, hogy ez valami betegség? És ah iegn akkor ezt lehet gyógyítani? Nyáron volt egy bobos balesetem!2011. ápr. 5. 20:39
2/4 A kérdező kommentje:
Háát! Nem is tudom! Allerigiás is vagyok: parlagfű pázsitfű, por...
2011. ápr. 6. 17:09
3/4 anonim válasza:
Arra én is, de attól nem igazán lesznek ilyen tüneteid. Mikor növök nekem is fáj, csak nekem inkább a lábam szokott, meg a szívem.
4/4 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok kb 43-45kg! kb:152-153 cm! Már kamaszodok! Tehát ez azt jelenti, hogy ez tök normális ebben a korban? Mert néha-néha beparázok, hogy valami súlxyos! nyáron volt egy hatalmas balesetem! Megáltak a pálya közepén, és én a tesómmal együtt belerohantam lkb 20km/h-val! A szemüvegem lerepült, őúgy hogy észre sem vettem, hogy nincs rajtam! Egyből megröngeneztek! Kedden megyünk az orvoshoz! A balesetnél megröngeneztek,, és nem láttak semmilyen törést a bordámban! Utána kezdett le fájni! De mindenesetre ez akkor ilyen korban normális, hogy fáj a melkhasam, meg néha-néha szúr a szivem?
2011. ápr. 6. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!