Miért nem vagyunk csikisek, amikor magunkat csikizzük?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:59
1/3 anonim válasza:
Ez aztán az ide illő kérdés! XD
Szerintem azért, mert akkor az agyunk tudja, hogy az a kéz, ami csikiz engem, az az én kezem. Valahogyan nem irritálja, zavarja annyira a testünket. Bár most megcsikiztem a talpamat... és csikiz!
2/3 anonim válasza:
Én most próbáltam ki, de én csikis vagyok még így is:P Megcsikiztem a saját talpam és bizony megrándult a lábam:-)
3/3 anonim válasza:
Régi, de ismétlődő kérdés. A tudomány azt mondja, hogy az idegvégzòdések az agyba futnak, és a kisalapi agyközpont kiértékeli, hogy valós támadás(bogár vagy ellenség), kell e védekezni, elhúzni, vagy ismert féltől (baráttól) van e, és engedélyezem!
Ettòl eltérő reakció is lehet.
Ha magunkat csikizzük, az agyunk tudja, merre megy az ujjunk, és erre készül fel természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!