Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyunk csikisek,...

Miért nem vagyunk csikisek, amikor magunkat csikizzük?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:59
 1/3 anonim válasza:

Ez aztán az ide illő kérdés! XD

Szerintem azért, mert akkor az agyunk tudja, hogy az a kéz, ami csikiz engem, az az én kezem. Valahogyan nem irritálja, zavarja annyira a testünket. Bár most megcsikiztem a talpamat... és csikiz!

2011. ápr. 5. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én most próbáltam ki, de én csikis vagyok még így is:P Megcsikiztem a saját talpam és bizony megrándult a lábam:-)
2011. nov. 26. 23:58
 3/3 anonim válasza:

Régi, de ismétlődő kérdés. A tudomány azt mondja, hogy az idegvégzòdések az agyba futnak, és a kisalapi agyközpont kiértékeli, hogy valós támadás(bogár vagy ellenség), kell e védekezni, elhúzni, vagy ismert féltől (baráttól) van e, és engedélyezem!

Ettòl eltérő reakció is lehet.

Ha magunkat csikizzük, az agyunk tudja, merre megy az ujjunk, és erre készül fel természetesen.

szept. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!