Mitől remeg a jobb kezem?
Arra lettem figyelmes ,hogy idonkent (idaig vagy 4x 1-2 het alatt) el kezd reszketni a jobb kezem a kicsi ujjam inakabb . A bal nem es a jobbon is csak a kicsi ujj max a mellete levo , egy ido utan el mulik.Mi lehet az oka?(nem szoktam alkoholt fogyasztani csak ritkan mielott ide jukadnak ki:))) HELP!
21/F
Hat van 1 kis sterss a fejemen meg neha elfarodok melo miatt.
De remegni akkor szokott mikor nem vagyok pl.ideges . Most remeget ugy 10 perce azert is irtam, de mar el is mult .hmmm
nem estél könyöködre/kezedre mostanság? idegbecsípődés is lehet.
Vagy.... nem akarlak rémisztgetni, és 1 a milliárdhoz az esélye, de lehet agyi eredetű is. tumorra gondolok.
de mint mondtam, elég valószínűtlen, és ha nem rosszabbodnak a tünetek, akkor csak egy kis szabadságra, és kikapcsolódásra van szükséged. ha roszabbodnak pár hónap alatt a tünetek, menj orvoshoz.
20/F
Első vagyok.
Nem is úgy értettem, hogy idegességtől remeg :)
Nekem akkor volt ilyen, amikor nagyon fáradt voltam, sok meló, sok számítógépezés, kevés alvás.
Aztán, ahogy kipihentem magam, elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!