Mit tehetek alvászavar ellen?
Sziasztok !
24 éves nő vagyok, pánikbeteg.
Alvászavarral küszködök, természetes nyugtatót szedek, de ez sajnos az alvásomra nem hat ki.
Tudnátok valamit ajánlani, hogyan tudnék normális időben-ideig aludni? Akár módszer, vagy természetes anyagok, mindegy :)
Tulajdonképpen mindkettő/ három. Van mikor ( ez van többször ) nem tudok elaludni, még ha fáradt is vagyok.
Előfordul, hogy felriadok valamire ( most is ez történt...), és utána nem megy az alvás. Illetve elalszok de csak pár órára.
Hallgass parlamenti interpellációkat!
Ha valamitől, attól tuti bealszol! ;)
Az, hogy ki és mitől lesz pánikbeteg nagyon komplex dolog és egyénenként változó.
Az én életem nem szörnyű, szerintem ugyan olyan problémákkal küzdök mint az emberek zöme, gondolok itt a hétköznapi gondokra. Családi és szerelmi életem mondhatni tökéletes.
Pár éve nincsenek barátaim, társaságom, szerintem, nem bizonyítottan, de ez lehet a pánikom előidézője.
Teljesen normális életet élek és éltem, mint sokan, nem kértem belőle, csak jött.
csak azért kérdeztem, mert a környezetemben is van egy ilyen ember és nem tudom felfogni, miért alakul ez ki :( pedig látszólag semmi ok nincs, hogy beteg legyen...
én ha nagyon szar periódusban vagyok amúgy, és nehezen megy az alvás, úgy oldom meg a dolgot, hogy fizikailag nagyon lefárasztom magam (pl óra futás minden nap vagy súlyzózás ilyesmi) és utána kidőlök este, nincs erőm ébernek maradni.
talán ihatnál nyugtatóteát is, ismerek valakit, akinek bevált.
gyógyulj meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!