Kontakt ekcémára milyen gyógymódok vannak?
Figyelt kérdés
Bármit kipróbálok, bármiféle gyógymódot!2011. márc. 31. 12:18
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki a shea-vajat, nekem pár nap alatt szépen rendbe hozza a bőrnyavalyákat... pedig nekem atópiás ekcémám van, és kb. minden héten kijön az egész fejemen :/
3/4 anonim válasza:
???
A kontaktekcéma gyakori bőrbetegség, egy késői típusú allergiás reakció. Ahogy a neve is jelzi, ebben a fajta ekcémában a bőr közvetlenül kontaktusba kerül az allergénnel, az allergiát okozó anyaggal, és ott viszkető bőrgyulladás alakul ki.
--------------
Kerüld el az allergént, ha tudod, mi az. Ha nem tudod, kísérletezz.
Nincs rá gyógymód. Tüneti kezelés van, az Elocom elég jó rá (receptes).
4/4 anonim válasza:
Nekem volt egy pulcsim és a mellbimbóm környékén volt két kis fém gomb. Nem vagyok egyébként sehol fémérzékeny, de férfi létemre a mellbimbóm bevarasodott. Amióta nem hordok ilyen pulcsit semmi gondom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!