Mr vizsgálatról van-e valakinek tapasztalata?
Nekem agykoponya-MR-em volt.
Úgy zajlik, hogy levetetnek veled minden ékszert, meg fémes dolgot, megkérdezik, hogy van-e valami beépiitett kütyüd, aztán bemész, és felfekszel egy asztalra. Olyan Dr House-os :)
Aztán elhelyezik a fejedet jó szögben és szólnak, hogy ne mocorogj egyáltalán, meg hogy hangos lesz. Aztán otthagynak egyedül, a gép betol a gépbelsőbe (csak a nyakadig vagy bent, nem klausztrofób), és te fekszel... Tényleg tök hangos, zúg-búg-kattog össze-vissza, de hamar megszokod :) Én majdnem elaludtam :)
Nekem volt kontrasztanyagos vizsgálat is közben, az az, hogy kapsz a dolog felénél egy szurit, aztán tovább fekszel és a gép dolgozik. Kb ennyi az egész :)
Nem is lát orvos. A leletért is majd másnap vagy valamikor kell visszamenned.
Remélem minden rendben lesz nálad!
Szia!
Hát nálam úgy működött, hogy az első kérdés, lehete e minimális esély is arra, hogy terhes vagyok...nem... jó, akkor jött a kanül. Aztán be az öltözőbe, minden fémes cuccot le. Bevezettek, egyszer kaptam zenét a fülembe, egyszer füldugót egyszer pedig csak sima fülest (sajna többször átestem már MR-en... :os)
Aztán kattogott a gép össze vissza. kb 20 és 40 perc között van a vizsgálat. Azt meg tényleg nem lehet észrevenni, mikor a kanülbe bemegy a kontraszt cucc.
Aztán bejönnek, kiveszik a kanült, megkérdik jól vagy e. Aztán felöltözöl és mehetsz a képekért és a DVD-ért. Náalm így zajlott mindegy egyes alkalommal...
Az első vagyok.
Előző válaszoló, engem egyáltalán nem kérdeztek a terhességről...Hm.
Kanül se volt... Hm.
Zene a fülembe? Dehogy... Hm.
DVD meg képek sehol, csak zárójelentés...Hm.
Kedves kérdező, azt hiszem, sok függ a kórházadtól meg a problémádtól, én erre jutottam iigy összevetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!