Stressz-re, idegeknek mi a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Tudtok valami természetes megoldást a stresszre és az idegeknek,amit ehetnék/szedhetnék?(nem gyógyszerekre,kapszulákra gondolok)!?2011. márc. 31. 08:28
2/9 anonim válasza:
erre jó egy szendvics
de a természetben, kirándulva, sétálgatva a fák, virágok közt, ott leülve, madárdalt hallgatva kell elfogyasztani
3/9 anonim válasza:
Mennyi idos vagy? Nyugtato teakeverek, Hangulatjavito. Herbaria kesz termekei,
viszont ez csak segiteni fog, de az okot Neked kell megszuntetni.
4/9 anonim válasza:
Nyugtató teák:macskagyökér,citromfű,komló,ezek nyugtató hatásúak.Nekem a Hova tabletta vált be,macskagyökér,komló van benne.És még szedek sok magnéziumot is,amikor érzem hogy szükséges.
5/9 anonim válasza:
Valeriana Relax tökéletes.
Macskagyökér,komló,golgota virág van benne.
Ezek tea változata is jó,de macskagyökér teát nem javaslom,mert hihetetlenül büdös.
6/9 Celestial válasza:
Napi 2*1 Lesarom tabletta :D
8/9 A kérdező kommentje:
20éves vagyok,de úgy érzem az idegeim romokba hevernek.kicsi korom óta folyamatos családi problémáink vannak,aztán most a barátom is...az a gond,h én egyedül ezt nem tudom megszüntetni:( köszönöm mindenki válaszát!!
2011. ápr. 1. 09:29
9/9 anonim válasza:
Ha gyerekkorod óta problémáid vannak és valóban leakarod küzdeni az egészet, és nem csak tünetileg akarod kezelni, akkor pszichológust javasolnék...esetleg komolyabb lelki gondok esetén, pszichiátert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!