Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van az hogy a testemen...

Miert van az hogy a testemen ilyen kinovo akarmik jonnek ki?

Figyelt kérdés
Idaig 3 jott ki , 2 a nyakamon es 1 a mellemen . 17f vagyok , szolizom de a szoli elott is volt mar 2 . Nem tudom elmagyarazni hogy milyen , de hasonlit egy kinovo bordarabkahoz .
2011. márc. 30. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
AIDS?
2011. márc. 30. 22:00
 2/8 Edus:) válasza:
anyajegy. gratulálok sikeresen közeledsz a bőrrákhoz :) (Y)
2011. márc. 30. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Szemolcs.

Tudsz friss papayat szerezni? Eloszor is nem art megmutatni egy borgyogyasznak, s ha valoban szemolcs, akkor papayaval letudod szedni. Amikor megvagod a zold gyumolcsot, akkor egy tejszinu folyadek fog kijonni /latex/ es ezzel kell bekenni, mar egy fel ora mulva latni lehet, hogy zsugorodik, s ket-harom kezeles utan pedig elfogja tuntetni.

2011. márc. 30. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:
de most komolyan kerdem :-s olyan kidudorodo borfeleseg , abbol gondolom h anyajegy mert olyan a szine .
2011. márc. 30. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szemölcsnek hívják, vírus okozza és fertőző...irány a bőrgyógyászat...és keress olyan szolit, ahol takarítani is szoktak
2011. márc. 30. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Megneztem kepen , nem olyan durva , nincs annyire kifejlodve szerintem , csak azert . Koszi
2011. márc. 30. 22:11
 7/8 A kérdező kommentje:
A varos legjobb szolija , es allo szoli . Szoval max a talpamon lehet valami , a testemen nem .
2011. márc. 30. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:

22:34

Menj el borgyogyaszatra! Az allo szoliba is felmelegszik a levego es para kepzodik, s igy sokkal nagyobb a lehetosege annak, hogy elkapj valami virust.

A venerealis szemolcs fertozo!

Nincs ertelme sokat varni ezzel, tehat minnel elobb fordulj orvoshoz!

2011. márc. 31. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!