Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség csokifüggő vagyok?

Segítség csokifüggő vagyok?

Figyelt kérdés
naponta vagy kétnaponta eszem valamilyen csokit legyen az mars, sport szelet vagy akármi nem egy milka táblásról van szó, diákmunkázom és abból a pénzből de valahogy nem bírok leállni ma is állok a boltban és kettő közül nem bírtam választani és erre megvettem mind2őt ! kérlek segítsetek nem akarok kövér lenni és cukorbeteg!!!!! amúgy vékony a testalkatom meg egészséges vagyok csak a csoki segít mindenben szerelmi csalódás jó kedvre derít és a fejfájásom is elmulasztja:( jó lenne pár ötlet
2011. márc. 29. 17:30
 1/6 anonim válasza:
Egyél 70% fölötti étcsokoládét, lehetőleg fruktózzal ízesítettet. Van ilyen a Lidl-ben 74%-os és nagyon finom, de csak napi egy-két rublikát.
2011. márc. 29. 17:33
 2/6 A kérdező kommentje:
köszii, na és az nem hízlal?:) szeretem az étcsokit is
2011. márc. 29. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ismerős, én nem hízok tőle, sőt fogytam xD

Pénteken cukrászdába voltam, szo,baton NAGY tábla milka. Vasárnap megint cukrászda(egysezr baránőimmel, aztán nővéremmel) aztán azóta semmmi. nincs itthon csoki.

2011. márc. 29. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:

l. Küldd el nekem a csokikat, én szívesen eleszem előled. Olyan vagyok, mint Gombóc Artúr....

2. A viccet félretéve: nem hiszem, hogy a kétnaponkénti csokievéstől kövér és cukros leszel.

3. Ha mégis félsz a kövérségtől és a cukorbetegségtől,

alkalmazd az első pontban leírtat.

2011. márc. 29. 20:50
 5/6 A kérdező kommentje:
jajj de aranyos vagy utolsó:) epres milka van nálam szereted?:D
2011. márc. 29. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz,hogy bajod lesz tőle akkor ne egyél napi kettőt hanem heti 2-t és akkor semmi gond.a heti 2 belefér bőven!
2011. ápr. 5. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!