Úgy megijedtem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
3 napja véres a székletem és nagyon megijedtem :( véres lett a wc, a papír, persze maga a széklet is az ( komolyan mintha menstruálnék), sőt mintha alvadt vér is lett volna benne :( tehát nem egy egyszerű kis repedésre gondolok. bocsi a részletes leírásért....2011. márc. 22. 19:54
1/7 anonim válasza:
Menj el vele a dokidhoz MINÉL ELŐBB!!
2/7 anonim válasza:
3 napja és még nem voltál orvosnál?
Mondhatnám, hogy valószínűleg csak az ánuszrózsa repedt be, de ha alvadt vér is van benne akkor az jóval mélyebbről megy.
Sürgősen orvoshoz kell vele menni, mert ha van egy apró nyitott bélszakasz is akkor a megfertőzheti a hashártyát, ami az össze hasi szervre átviszi a fertőzést... És igen hamar bele lehet halni.
Most a legrosszabb esetet írtam le. Lehet akár fekély is ami gyógyszeresen kezelhető meg még sokminden.
Holnap első dolgod legyen orvoshoz menni vele!
3/7 anonim válasza:
Sajnos, minden okod megvan az ijedtségre. Szerintem a holnapi nap folyamán mindenképpen menj el orvoshoz, proktológiára. Nekem is véres volt a székletem, és sajnos rosszindulatú daganatom van.
4/7 A kérdező kommentje:
holnap délelőtt megyek. Eddig azért nem voltam, mert nem volt ennyi, de ma már vagy 3x annyi vér jött ki belőlem mint tegnap :( nagyon remélem, hogy nem lesz semmi bajom :(
2011. márc. 22. 20:01
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én nagyon szorítok neked. Senkinek nem kívánom, hogy 38 évesen, 3 gyerekkel közöljék vele, hogy daganata van és ki kell tenni a belét az oldalára.
6/7 A kérdező kommentje:
hát akkor neked még rosszabb...nekem még nincs gyerekem, de tuti nehéz időszakot élsz/éltél át.
2011. márc. 22. 20:07
7/7 anonim válasza:
Igen. Elég sokkoló volt, de mára megbarátkoztam a gondolattal, hogy ha nincs más megoldás, akkor ezt kell elfogadnom. Remélem, hogy a sugárterápia és kemo kezelés segíthet rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!