Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Adjatok tanácsokat, tippeket...

Adjatok tanácsokat, tippeket friss műtött "vakbelesnek"?

Figyelt kérdés
Ma reggel jöttem haza.
2011. márc. 22. 13:29
 1/4 anonim válasza:

Konkrétan mire gondolsz?

Pihenj sokat, de azért wc-zni állj fel. Diétázz, ne emelgess. tartsd szárazon a varratokat.

2011. márc. 22. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Örökmozgó vagyok...folyamatosan sétálok.

Mikor ehetek Már egyáltalán "normális" kajákat...oké,mértékkel.

Mennyire kell komolyan venni ezt a trombózis elleni injekciót...ez még egy évtizede nem volt.(és nagyon húzós az ára)

Sajna a "vágóhídi futószalagról" szinte 0 infóval engedtek el.

2011. márc. 22. 13:46
 3/4 anonim válasza:

Engem is műtöttek vakbélgyulladással akkor még csak 10 éves voltam!

Eggyet értek az előző emberkével amiket javasolt az nagyon jó!!

Viszont a mozgás nem árt!!!

Persze nem ara gondoltam hogy megálls nélkül járkálj fél óráig de egy10 percet sétálhatsz!!!

Aztán pihenj vissza és fél óra múlva ismét sétálgathatsz!!

A folyadék bevitel szempontjából ami ilyenkor a legjobb az a szűrt alalé amit a boltban vezsel sokat segít hidd el!!

Abból nem árt ha 10 percenként kortyolgatsz egy kicsit!

Ugye így segíthetsz magadon mert a műtét gondolom hogy legyengítet valamennyire!

Diétás ételeket egyél eleinte pár napig aztán te is érzed hogy mit tudnál megenni!

Javalom a gyümölcsöt!

Mindig úgy öltözködj hogy ne látszódjon ki a seb mert hamar és nagyon könnyen megtud fázni márpedig akkor annyit köhögsz hogy akár szét is nyílhat!!!!

Komolyan!!!!!!!!!!!!

Jobbulást!!!

2011. márc. 22. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ! Próbálkozom....Bár nem a "megszokott" időben jött nekem ez...48 éves vagyok.
2011. márc. 22. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!