Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Folyamatos iskolai stresszre,...

Folyamatos iskolai stresszre, beszólásokra hogyan reagáljak, hogy békén hagyjanak? 16/F

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 15:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gépészeti középsuliba járok. Én is azért tartok az iskola váltástól, mert szerintem is mindenhol vannak ilyen elvont egyének. Sajnos nekem hiába mondták otthon, hogy inkább másik suliba menjek, én önfejűen ragaszkodtam ehhez a sulihoz (kár volt). Év végéig jó lenne kihúzni és talán szeptemberben könnyebb lenne iskolát váltani. Vagy mit tudom én, hogy mi lenne a megoldás.
2011. márc. 22. 08:01
 12/17 anonim ***** válasza:
R*hadtul nem mondtam neki, hogy verje meg őket. Jó lenne ha nem lennél ilyen agy-fogyatékos te is..
2011. márc. 22. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Ismét feltenném a kérdést, ha nem baj. Mi okból szólnak be? Mert nem mindegy. Talán egyszerűbb azt az okot megszüntetni, minthogy iskolaváltásokon gondolkodj.
2011. márc. 23. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:

agy-fogyatékos? mondja az aki új szavakat talál ki :)

kérdező, jobb lett a helyzet?

2011. márc. 23. 21:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Az év elején ezzel a pár sráccal kezdtem el "barátkozni", de aztán rájöttem, hogy nem jó irányba haladok ha továbbra is velük lógok. Ugyanis nekik lógásról, cigiről és piáról szól az élet, ekkor döntöttem úgy, hogy inkább elkezdek tanulni. Azóta a kinézetemre tesznek megjegyzést, és strébernek titulálnak.Szerintem azért szálltak rám, mert már nem velük lógok, vagy nem tudom. Eleinte nem szóltam vissza, egy idő után aztán visszaszóltam, de utána már verekedéssel fenyegettek. Nagyon kretének, és nem tudom kezelni a helyzetet. De nagyon kikészít ez az egész.
2011. márc. 24. 08:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már!

Egy 16 éves fiú nem tudja megvédeni magát?

12 éves lány létemre már nem piszkál senki.

Higgyétek el, nem vagyok az a bomba nő, egy kicsit duci is vagyok, alacsony is, eddig cikiztek hogy így kövér úgy kövér meg hátam mögött beszéltek. 1 fiúnak a papucsot a pofájába nyomtam, és mióta az osztály "legmenőbb" pasiját lerendeztem, szólni se mertek... A tanárokkal viszont jó kapcsolatban kell lenni, pl angol órán felelés volt mondta a tanár hogy pl Pistának a tudásával nincs megelégedve, énmeg hidegvérrel megkérdeztem hogy és velem megvan-e elégedve, hát mit mondott? Igen, a te tudásoddal vagyok megelégedve, meg még Noémiével. Ilyenkor már nem mernek szólni.

Ne válts sulit és szedd össze magad!

2011. aug. 10. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:

mi történt azóta?

amúgy védd meg magad,a akarsz,oda is üthetsz

engem is az osztálytársam szivatott és verekedés lett belőle,végül egy tanár szedett szét minket

de legalább utána már hozzám se mert szólni a kis csíra

viszont a barátnőmet állandóan szekálják,és nem mer visszaszólni,ezért már ott tartanak,hogy dobálják galacsinokkal,meg ha rájuk mer egy picit szólni,hogy hagyják békén,tovább cseszegetik

mi ebből a tanulság? aki hagyja,hogy eltiporják,az elveszett. aki ki mer állni magáért,azt békén hagyják.

13l

2011. nov. 23. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!