Folyamatos iskolai stresszre, beszólásokra hogyan reagáljak, hogy békén hagyjanak? 16/F
agy-fogyatékos? mondja az aki új szavakat talál ki :)
kérdező, jobb lett a helyzet?
Ugyan már!
Egy 16 éves fiú nem tudja megvédeni magát?
12 éves lány létemre már nem piszkál senki.
Higgyétek el, nem vagyok az a bomba nő, egy kicsit duci is vagyok, alacsony is, eddig cikiztek hogy így kövér úgy kövér meg hátam mögött beszéltek. 1 fiúnak a papucsot a pofájába nyomtam, és mióta az osztály "legmenőbb" pasiját lerendeztem, szólni se mertek... A tanárokkal viszont jó kapcsolatban kell lenni, pl angol órán felelés volt mondta a tanár hogy pl Pistának a tudásával nincs megelégedve, énmeg hidegvérrel megkérdeztem hogy és velem megvan-e elégedve, hát mit mondott? Igen, a te tudásoddal vagyok megelégedve, meg még Noémiével. Ilyenkor már nem mernek szólni.
Ne válts sulit és szedd össze magad!
mi történt azóta?
amúgy védd meg magad,a akarsz,oda is üthetsz
engem is az osztálytársam szivatott és verekedés lett belőle,végül egy tanár szedett szét minket
de legalább utána már hozzám se mert szólni a kis csíra
viszont a barátnőmet állandóan szekálják,és nem mer visszaszólni,ezért már ott tartanak,hogy dobálják galacsinokkal,meg ha rájuk mer egy picit szólni,hogy hagyják békén,tovább cseszegetik
mi ebből a tanulság? aki hagyja,hogy eltiporják,az elveszett. aki ki mer állni magáért,azt békén hagyják.
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!