Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nem mozgok nem vagyok...

Ha nem mozgok nem vagyok lázas sőt tök jól érzem magam, de ga egy kis fizikai munkát kell végezni akkor egyből elkezdek izzadni meg érzem h lázas lett meg h nincs minden rendben. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Munkaundoritisz
2011. márc. 21. 11:09
 2/6 Raffi ***** válasza:
Kérdés, hogy ez átmeneti nálad, vagy már régóta fennáll?
2011. márc. 21. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy utálnád megcsinálni azt a dolgot. Írtózol tőle.
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ez most fordul elő először, akkor valószínűleg lappang benned valami vírus. Ha valaki lázas, akkor mozgással felmegy a láza, ilyenkor feküdni kell.

Ha ez rendszeres, akkor doki.

5/6 anonim ***** válasza:
Ui: maga az izzadás nem egyenlő a lázzal! Az izzadás a szervezet természetes hűtőreakciója (a párolgás hőt von el a környezetétől). Mérd meg, hogy valójában ilyenkor mennyi a testhőmérsékleted. 37 alatt normális.
2011. márc. 21. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
én is ha beteg vagyok kiír az orvos, mindenki azt hiszi, hogy szimzulálok, mert tök jól érzem magam,viszont, ha elm,egyek suliba, kettőkor félhalotan esek be az ajtón.Szval hiába érzed magad jól, pihenj csak még egy pár napot!
2011. márc. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!