Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Írt már az orvos vérnyomáscsök...

Írt már az orvos vérnyomáscsökkentőt úgy, hogy nem volt panaszod?

Figyelt kérdés
Itthon mindig jót mérek.
2011. márc. 20. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen. Vagyis csak akart, de mondtam neki, hiába írja fel, nem váltom ki. Így ráírta a kartonomra, hogy megtagadtam a kezelést. S igen, itthon nekem is mindig normális, csak nála akkor egyszer volt viszonylag magas, erre kitalálta, hogy 24 éves koromban kezdjem el szedni. Azóta két év telt el, semmi bajom, sőt semmi egyéb bajom, és örülök, hogy anno így döntöttem. Bár megtehettem volna, hogy felírja és nem váltom ki, de annyira irritáló a háziorvosnőnk, hogy a hangneme miatt nem bírtam megállni, hogy ne közöljem vele, hogy kár pazarolni a papírt...

26/N

2011. márc. 20. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:

igen, nekem írt föl vérnyomáscsökkentőt, igaz csak napi felet, pedig mindig normális a vérnyomásom.

kicsit dagadnak a lábaim és vízhatás céljából írta.ha reggel beveszem de.10-ig párszor elmegyek pisilni és ennyi.

viszont más orvosnál,amikor megmondtam, hogy mit szedek

naponta, ráírta a papíromra, hogy hipertónia.

teljesen ki voltam akadva, mert mindig inkább alacsony a vérnyomásom, mint magas.

komolyan néha úgy érzem, hülyének néznek...

2011. márc. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!