Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérnyomásommal van valami?

Vérnyomásommal van valami?

Figyelt kérdés
Amikor sokat ülök vagy fekszek az ágyban és enmtudok elaludni és hirtelen felállok hirtelen elsötétülminden amikro nyitvavan a szemem. eddig nemvolt magy gond.De egyik nap ugyanezolt csak akor megkellet kapaszkodnom és elkezdett ugrálnivagy micsinálni a lábam.behajlitgattam.de nem szándékosan.nemtudtam leálítani.ez 15-20mpig tartott és közbe sipolo hangot hallotam.Miért?
2011. márc. 19. 00:23
 1/4 anonim válasza:
menj dokihoz :S:SS:S
2011. márc. 19. 00:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Azlesz:S amugy kifelejtettem 14\f és lehet azis fontos hogy ez akro votl mikor a combomba nagyon izomlázam votl.aligbirtam lépni.
2011. márc. 19. 00:57
 3/4 anonim válasza:

azért van,mert ha hirtelen felállsz, a szívednek több vért kell pumpálnia,hiszen az eddig használatlan szervek pihentek és nem igényeltek energiát. Amint felállsz,az agyad úgymond "beindítja a motorokat" és a szíved is megterhelődik. És azért szédülsz meg sötétül el minden,mert a vérnyomásod hirtelen megemelkedik. Ez ugyanolyan mintha fél kiló kenyeret tudsz csak megenni de te megeszel másfelet.

Nincs semmi probléma a vérnyomásoddal.

2011. márc. 19. 07:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2011. márc. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!