Itt van még olyan rajtam kívül aki nem bírja a hangos dolgokat? (Pl. Tűzijáték, fúró. )
Figyelt kérdés
Én régebben sem bírtam, és most sem bírom. Elég rossz. Barátnőm volt, hogy már cukkolt vele, hogy én ,,félek" a tűzijátéktól. De nem bírják megérteni, hogy nem félek csak egyszerűen nem bírom a hangos dolgokat.2011. márc. 18. 22:07
1/4 anonim válasza:
Üdv a klubban. Én a kutyaugatást sem bírom a közvetlen környezetemben, és azt sem, ha valaki erélyesen, hangosan beszél a környékemen.
2/4 anonim válasza:
Engem is zavar, néha kifejezetten "begubózok" tőle.
Pl. ha egy buliban vagyok, egy idő után zavar a "zaj" ami persze csak az iszonyat hangos zene.
Vagy ha építkezés mellett megyek el, vagy hangos szóváltást hallok, rögtön rossz érzésem lesz és bezárkózom.
3/4 anonim válasza:
én a mozit nem szeretem nagyon, mert az nekem nagyon hangos.
4/4 anonim válasza:
Ha fémet kalapálnak, nekem az a legrosszabb. A fúrót már megszoktam, lakótelepi gyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!