A THC szintet hogyan lehet minnél hamarabb csökkenteni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:25
1/7 anonim válasza:
Kis füves...szar ügy gondolom vérvétel. Igyál sok vizet és imádkozz hogy kiürül. :) Meg is érdemled ha 15éves fejjel füvezel.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy említettem e, hogy nem 15 éves vagyok, és hogy életembe nem füveztem. a Barátomnak szeretnék segíteni csak. Kegyetlenül kiütötte magát és mivel életembe nem volta mbetépve, nem értek hozzá... :S
2011. márc. 15. 10:41
3/7 anonim válasza:
sok sok folyadék, esetleg zöld tea
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. márc. 15. 10:46
5/7 anonim válasza:
Persze jó duma!Csak a barátomnak szeretnék segítteni....
Nyílván senki nem fogja elárulni hogy drogozik,vagy legalábbis nem veri nagy dobra!:)
6/7 A kérdező kommentje:
Valószinű, hogyha rosszúl lennék nem itt verném a billentyűzetet:)
Nem kell elhinni mindenki azt hisz amit akar, meg szeretne.
2011. márc. 15. 12:39
7/7 anonim válasza:
Szerintem is sok folyadék, de tudtommal minimum 1 hónapig kimutatható a vérben. Meg ha csak sima orvosi vizsgálat akkor nem hiszem hogy pont THC kimutatását fogják nézni. Meg ott az orvosi titoktartás nem? Tudtommal az vonatkozik ilyenekre is. Egyébként első vagy hányadik neked mi a bajod a füvesekkel? Jobb lenne ha azok a füvesek inkább károsítanák a májukat legálisan egy kocsmában? Attól hogy a médiában azt sulykolják az emberbe hogy a fű rossz, az nem igaz még attól. Eltörpülnek a káros hatásai a többi drog mellett mint például a cigi vagy alkohol. De ha ez a kérdés alkohollal vagy mással kapcsolatban lett volna fel téve biztosan akkor is így reagáltál volna rá nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!