Nagyon Fontos és sürgős! Füves cigi+ energiaital nagyobb baj lehet belőle?
Lehet összefüggésben a kettő?
Párom ma kb délben elszívott egy füves cigit, háromkor ivott egy energiaitalt, de ne ilyen 99 forintosat (Dark dog) majd úgy háromnegyed öt körül két apró szippantást egy 0,1ből. Azt mondta az uccsót nem is érezte.
A buszmegállóban úgy 10-15 percet álltunk mikor összeesett kétszer egymás után. Háromszor pár másodpercre elvesztette az eszméletét. Utána vitték kórházba, de ez lehetett az oka az ájulásnak?
Gondolom nem használt a szervezetének hirtelen, ha nem szokott aktívan ilyen élvezeti cikkeket használni.
= Lehetséges.
De szerintem nem az energiaital volt ott a hunyó, hanem a füves cigi, meg az 'egy-két szippantás'.
köszönöm a gyors választ!
És lehet belőle valami nagyobb baja, mármint az ájuláson kívül? Vagy valami? Anynira pánikolok, bocsánat hogy nem tudom megfogalmazni amit szeretnék
Első vagyok.A cucc hamarosan elkezd kiürülni a szervezetéből.Nyugivan.A fű túladagolása nem igazán jelenik meg így,általában bealszanak az emberek,vagy max hánynak.
Ha az orvosok tudják (valószínűleg rájönnek) akkor a barátod számíthat egy kis elvonóra.
Egy mindennapos drogos
28/L
Első vagyok.Hány évesek vagytok?
Csak azért kérdezem,hogy elvonó terén mire számíthat a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!