Bal kéz gyűrűs ujjában szúró érzés, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem,általában a csuklómnál,és a szívemnél is érzem ilyenkor,olyan,mintha egy nagy tűt szúrnának végig az ujjamon,de az orvos szerint semmi bajom. Engem mégis zavar,mert sokszor kibírhatatlan,és egyre többször érzem.2011. márc. 14. 01:32
1/11 anonim válasza:
nem lehet hogy beverted aztán lejeglted és amiatt van?
nekem már volt ilyen.ráesett 1 kalappács én meg lejegeltem és utána szúrt kb 4 hónapig...
2/11 A kérdező kommentje:
Nem,ez már évek óta tart... :(
2011. márc. 16. 12:24
3/11 anonim válasza:
Hallottam ilyenrol, az embernek ugyan ez volt 2 evig, egyre kellemetlenebb volt neki aztan egyszercsak leallt a szive. Az orvostudomany egyelore nem tud mit kezdeni a jelenseggel, szerintem ezert is nem foglalkozik vele az orvosod se.
4/11 A kérdező kommentje:
Ugye ez csak vicc? :S
2011. márc. 16. 16:44
5/11 anonim válasza:
nekem is ezek a tunetek vanak! kiralysag legalabb vege lesz a nyomorusagos kis eletemnek nem sokara:D
6/11 anonim válasza:
ezek a tunetek mellett meg a golyoiban is erzek suro fajdalmat meg ugy erzem mint ha elszivtam volna 1 vagon cigi ugy fuladok pedig nem cigicek aktivan:D
7/11 anonim válasza:
hallo aki irta a kerdest az el meg:D
8/11 A kérdező kommentje:
-.-'
2011. máj. 31. 20:14
9/11 anonim válasza:
szoval meg elsz! voltam orvosnal igaz az ujjaban a szuras elfelejtetem mondani szivemnel nem tanalt semmit elkudot belgyogyaszhoz h irjon ki az terheleses ekg ra erre az ki irt rogenre mert szerite sziv biletyu faszagom van
10/11 A kérdező kommentje:
Na és ott mit mondtak?
2011. jún. 18. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!