Vélemény a nagykanizsai dr. Füle Lajos nőgyógyászról?
velem nem volt bunkó ha erre gondolsz
anyukám nála szülte az öcsém és azóta is hozzá jár vissza
egy felületes arrogáns ember!engem félre kezelt és emiatt évekig küszködtem egy fertőzéssel mert neki köszönhetően teljesen másra kezelt!Még csak egy kenetet sem vett le!Csak irta fel a drágábbnál drágább gyógyszereket, holott nem is az volt a bajom!!Senkinek nem ajánlom!Pénzéhes!
Mostmár a Zsirayhoz járok, kedves aranyos és kikezelte azt amit egy ilyen balfék elrontott!MAgánrendelésen !!!És volt h pénzt sem kért!!!!!!!Szal Füle egy nagy nulla csak a pénz hajtja!
Én az SZTK-ban jártam nála, összesen 3 alkalommal, de iszonyat milyen lekezelően beszél a betegekkel.
A másik dolog pedig, hogy első alkalommal voltam nála fogamzásgátló tablettát íratni, felírta a Symiciat. Vissza mentem 3 hónap múlva, hogy nem jött be a gyógyszer, legyen szíves valami mást felírni. Erre számonkérte rajtam, hogy ki volt az az idióta orvos, aki képes volt felírni a Symiciat, mikor nekem az túl erős. Mondtam neki, hogy ő volt, aztán húzta a száját...
Nem hinném, hogy mindhárom alkalommal kifogtam volna a rossz napját. Szóval szerintem is egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!