Vélemény Dr. Vereczkei Gábor szülész-, nőgyógyászról? (Pécs)
Dr. Vereczkei Gábor az SZTK-ban rendel elvileg ( Kedd: 11:00-17:00 Páros héten: 13:00-19:00 Szerda: 08:00-14:00), de nem tudom, hogy ez a magánrendelése lenne? Illetve, hogy megegyezik e azzal az orvossal, aki a Klinikán (Pécs, Édesanyák útja) egyetemi docens.
Orvost kell választanom, és tanácstalan vagyok, hogy Pécsen kihez menjek... Szeretnék egy jó orvost végre, akinél, ha úgy alakul szülhetek is majd. Köszönöm a válaszokat előre is!
én hozzá járok fél éve, nagyon jó orvos! az előző 2 dokim /a Veressben/ nem tudott segíteni a bajomon/fájdalmas szex/ írogattak mindeféle drága szar gyógyszert,ami nem használt, a Vereckei pedig csak összecsapta a kezeit és mosolyogva rávágta,hogy: " ó,hát ezen egy hüvelytágító műtéttel könnyen segíthetünk!" És elküldött Pécs legjobb nőgyógyász-sebészéhez,aki prímán megoldotta a bajomat :)
Mindig jókedvű,viccelődős,fiatalos személyiségű doki! Én imádom! :D és ezentúl mindig hozzá fogok járni!!
Nyugodt szívvel ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!