Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátom 20 éves, elment...

A barátom 20 éves, elment orvoshoz, mivel gyakran érdekes, sőt el is megy a hangja. A doki azt mondta mutál. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Eddig is elég férfias hangja volt, ezért is nem értem. Létezhet olyan, hogy másodjára mutál?
2011. márc. 10. 22:29
 1/6 anonim válasza:
Én még nem hallottam ilyenről, de attól még nem kizárt. Gégésznél volt? Ő mondta ezt?
2011. márc. 10. 22:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Őszintén bevallom, hogy nem tudom milyen dokinál volt. Sajnos kénytelenek vagyunk két külön városban élni bizonyos okok miatt.
2011. márc. 10. 22:40
 3/6 anonim válasza:
Ebben az esetben mindenképpen fül-orr-gégészhez kellene fordulni.
2011. márc. 10. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
De ilyen létezhet? Mert én eléggé meglepődtem.
2011. márc. 10. 22:47
 5/6 anonim válasza:
Én nem tudok ilyesmiről,de attól még létezhet. Hangszál vagy gége probléma, esetleg pajzsmirigy probléma is lehet. Ezért kellene gégész, ha az ok, akkor egy vérvétel pajzsmirigy hormonra (T3,T4)
2011. márc. 10. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes szakorvossal megvizsgáltatni, mert egy hosszan tartó hangprobléma komoly bajt is jelezhet.
2011. márc. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!