Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyek a jelei a vakbelnek?

Melyek a jelei a vakbelnek?

Figyelt kérdés
hol faj, melyik felen ... ?
2011. márc. 8. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
jobbról
2011. márc. 8. 21:19
 2/8 anonim válasza:
Nekem jobb oldalon fájt, és sugárzott végig a jobb lábamba a fájdalom.
2011. márc. 8. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hőemelkedés.

Hasi fájdalom.

Émelygés, hányás.

Rosszullét, gyengeség.

Hasi puffadás.

Étvágytalanság.

Székrekedés vagy enyhe hasmenés.

Ha orvoshoz mész készülj fel rá, hogy neked esnek szikével azonnal, mert a műtét kockázata kicsi, az elnézett gyulladásé nagy.

Egyébként lehet veseprobléma is ha jobb alhasi fájdalom, ittál ma rendesen?

2011. márc. 8. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem a vakbélnek, pontosabban féregnyúlványnak, hanem annak a gyulladásának vannak jelei.
2011. márc. 8. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt egyik oldalon sem, csak sugárban hánytam, a végén már epét... kiütött a láz, sajna majdnem későn kerültem kés alá.
2011. márc. 8. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam erről, hogy először bal oldalt kezd el fájni, majd átvándorol a fájdalom jobbra. A has bekeményedik. És mindez néhány óra alatt nagyon erős fájdalommá változik. Általában a fájdalom, ami lassan ébred és elhúzódik napokon át, másból ered. A vakbél nagyon gyorsan nagyon-nagy fájdalmat okoz. Akkor van gond, mikor eltérnek a tünetek, és az orvosok nem ismerik fel. Egy osztálytársamnak a hátába sugárzott ki, az anyja orvos volt és kiharcolta hogy műtsék meg, mert a sebész szerint nem vakbél volt. Aztán kiderült, hogy az anyjának volt igaza, megmentette a lányát.
2011. márc. 8. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem bal oldalon kezdett el fájni már este,de 12 éves voltam,nem fájt annyira.Reggelre viszont annyira görcsölve ébredtem,hogy 1 kerek órába telt elkúszni a szoba másik végében levő telefonig.

Az már más tészta hogy a 4 házra levő doki hazaküldött hogy biztos csak menstruációs görcs,(ölben vittek be hozzá,menni nem birtam,de még ülni se a kocsiban).A gyerekorvoshoz bevittek,aki hívott mentőt,de mivel 40km-ről jött,félútig kocsival vittek,1 óra múlva már műtőasztalon voltam,kezdődő perforációval.

inkább ird le mif és hogy fáj,többet tudunk segiteni

2011. márc. 8. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a bal felem faj.
2011. márc. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!