Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyszerű rándulás vagy Tüdőgyu...

Egyszerű rándulás vagy Tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Ma reggel éreztem először hogy egy kicsit fáj a hátam egyes mozdulatnál, ez most tüdőgyuszi mert azt tudom hogy ha a tüdővel van baj akkor a hátamnak kell fájjon,vagy lehet egyszerű rándulás?

(nagyon ingadozó a hőmérséklete kb 1 hete (36,5 és 37,3 között)

lehet influenza? esetleg h1n1 :S ?

[PÁNIKBETEG VAGYOK EZÉRT GYORSAN KÉRNÉK VALAMI JÓ VÁLASZT MERT ADDIG NEM GYUGODOK MEG :( ]

2011. márc. 8. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tudod mit jelent a rándulás akkor szerintem ezt le se kellett volna írni.

És tüdőgyulladásra se gondolunk egyből.

Ha parázol menj dokihoz. Ennyi.

Mi nem látunk beléd. Az orvos se 5 méterről fogja mondani, hogy "fáj a hátad? akkor ez meg ez a bajod!"

Ilyen nincs.

2011. márc. 8. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt tüdőgyulladásom: nem fájt a hátam.

H1N1-em is: nem fájt a hátam.

Influenza: nem fájt a hátam, inkább az arcom és a homlokom.

Szóval inkább menj orvoshoz, mert ebből nem tudjuk mi bajod.

Másik...a hőd meg teljesen normális...

És ez hipochondria. Nyugodj meg és menj el orvoshoz, ő majd segít!

2011. márc. 8. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:

de zserintem tuttátok hogy mire gondolok rándulás alatt :)

de ez meg nemigaz hogy a hátad nem fájt sem influenzánál se semminél mert énnekem most is fáj a hátam és ég az arcom,meg forró a levegő amikor levegőt veszek :(

és orvosnál már múlthét szerdán voltam és azt mondta hogy csak egy virusos valami,de egy virusos valami nem tart egy hétnél tovább szerintem :P

2011. márc. 8. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy vírusos valami évekig is tarthat, nem csak egy hétig.

És attól még, hogy neked fáj a hátad még nem jele az influenzának.

Arról nem beszélve, hogy vírus nem csak influenza lehet...

2011. márc. 8. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:

De igaz, hogy nem fájt semmim. Tüdőembóliám is volt, mégis igen kevés tünetet produkáltam. A doki is meglepődött rajta és a zárókban is benne van, hogy kevés panasszal mentem, a szokásos tüneteket nem produkáltam. ez van, erős a szervezetem :) Egyébként is mindenkinél más és más a betegség...Lehet hogy Neked herpeszes lesz a szád ha lázas vagy, nekem semmi bajom. (csak példa)

De ha nem hiszel nekünk, akkor orvos. Ez a megoldás :)

2011. márc. 8. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

de én amiatt aggódom leginkább hogy már több mint egy hete szinte minden nap 37,0 és 37,4 között van (csak délben és délután,reggel és este nem nagyon szokott felmenni)

és pont olyan érzés mint amikor beteg vagy és forró a levegő amikor kifújod, úgy érzed mintha éne az arcod, de ezeket a tüneteket ismeritek :)

2011. márc. 8. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Kerdezo! Mi tortent veled azota? Kiderult? Ha tudogyulladas volt, hogy jottel ki belole? Akar privatban is szivesen olvasnam.

N

2020. jan. 22. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!