Pikkelysömör és tetoválás? (hozzáértők, kozmetikus tetováló. )
van néhány helyen pikkelysömöröm(már 14éves korom óta,hol jobb és teljesen eltűnik,hol jobban kijön).azt vettem észre hogy bizonyos ételektől,stressztől....
viszont csak a könyökömön térdemen és a haj vonalán van.
Tetováltathatok így?vagy ott egyből kijönne egy újabb folt?
Én biztosan nem tenném.Bár nem ismerem pontosan az okokat de kitudja hogy reagálna a bőröd előtte én elmennék bőrgyógyászhoz v kozmetikushoz tanácsot kérni.
Itt van egy link ahol olvashatsz róla /itt azt írja h tetoválás is kiválthatja.
Én pikkelysömörös vagyok és tetovált. (7 éve sömörös, 4 éve tetovált)
Már a tetoválásom előtt volt p.sömöröm, elég durván, utána is megmaradt, nem romlott az állapotom. A tetoválásom is beteg lett, mert irritálta a sömört, de lekezeltem krémekkel ÉS tetoválás mellett voltam tünetmentes 1 ÉVRE!
Bár lehet hülye felfogás, de az én bőrömnek úgyis tök mindegy, így rengeteg tetoválásom lesz, ahol tünetmentesedek. Egyszer élek, az én életem nem fogja elrontani ez az undorító betegség, így is rengeteg mindenben korlátoz!
Ha akarod próbáld meg, nem garantálom, hogy neked sem lesz rosszabb tőle a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!