Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Majdnem 2 hétig voltam étlen...

Majdnem 2 hétig voltam étlen szomjan az erdőben. Megmenekültem de most valami probléma van a kezemmel. Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok Amerikába élek és egy nap úgy döntöttem elmegyek egy túlélő túrára.3naposra terveztem de nem úgy lett a Missouri folyótól nem messze vertem fel a sátrat (Minnesota állam) első nap úgy döntöttem keresek sok fát az esti tábortűzhöz,igen ám de eltévedtem az erdőbe. Be voltam sz*rva elég rendesen 11napig bolyongtam az erdőbe míg visszataláltam a kocsimhoz vagy 6kg-ot lefogytam rovarokkal táplálkoztam meg amit találtam.A kezemet megcsípte valami másnapra el is múlt de most rá 1 hétre megint feldagadt a jobb kézfejem és alig tudom mozgatni szerintetek megvárjam míg elmúlik vagy menjek orvoshoz?
2011. márc. 1. 17:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hi Bear Grylls how're ya doing nowadays?

hope you're well!

2011. márc. 1. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
ki vagy te Bear Grylls? sokat tévézel...:D
2011. márc. 1. 17:22
 13/22 anonim ***** válasza:

Hol vannak a moderátorok?!?!

Élénk a fantáziád, kisfiam :)

2011. márc. 1. 17:22
 14/22 anonim ***** válasza:

"a Missouri folyótól nem messze vertem fel a sátrat (Minnesota állam)"

A Missouri folyótól Minnesota állam legközelebbi pontja több, mint 90 km-re van. Az igaz, hogy ez arrafelé nem távolság, én mégsem használnám a "nem messze" kifejezést ebben a szövegkörnyezetben.

2011. márc. 1. 17:23
 15/22 tetris ***** válasza:
Igen, menj orvoshoz!!!! Pszichiáterhez.
2011. márc. 1. 17:24
 16/22 Kankalin válasza:
Ha ez megtörtént volna első utad orvos lett volna /persze ha valaki visz, mert magadtól nem tudtál volna menni sem/ viszont írhatnál kalandregényeket
2011. márc. 1. 17:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Ennyi gyökeret, gyerekkorom óta szeretek túrázni nekem nem az az élet hogy egésznap a gép előtt vagyok mint itt a válaszolók 90%-a.Csak segítséget kértem nem kritizálást.Amugy Bear Grylls-t nagyon szeretem van mit tőle tanulni.Inkább az ő Műsorait kéne Magyarországon vetíteni, a valóvilág, meg az ilyen Szenny műsorok helyett.
2011. márc. 1. 17:31
 18/22 anonim ***** válasza:
vetítik,de mind1,menj orvoshoz...nekem evidens lenne...
2011. márc. 1. 17:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Mondd mar meg, hogy:

MIERT ETTED MEG A TESOMAT???

2011. márc. 1. 17:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező..

Én is azt írom,hogy élénk a fantáziád..Elhiszem,hogy túrázol,de nem hiszem el hogy 11 napig étlen,szomjan voltál..Egyébként jó magam is híve vagyok a túrázásnak,és amikor hazamegyek nyaralni Magyarországra mindig megyünk Kék túrázni akár több napon keresztül..Angliában is több helyen túráztunk már,akárcsak Skóciában..De nem lódítok,hogy 11 napig nem ettem,nem ittam...Mert ez öngyilkossággal egyenlő..

Még valamit. Bear Gryllsről annyit,hogy a kollégám személyesen ismeri,és dolgozott vele..A nagy túlélő a forgatások után bizony lakókocsiban eszi az angol reggelit :)....

2011. márc. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!