Majdnem 2 hétig voltam étlen szomjan az erdőben. Megmenekültem de most valami probléma van a kezemmel. Menjek orvoshoz?
Hi Bear Grylls how're ya doing nowadays?
hope you're well!
Hol vannak a moderátorok?!?!
Élénk a fantáziád, kisfiam :)
"a Missouri folyótól nem messze vertem fel a sátrat (Minnesota állam)"
A Missouri folyótól Minnesota állam legközelebbi pontja több, mint 90 km-re van. Az igaz, hogy ez arrafelé nem távolság, én mégsem használnám a "nem messze" kifejezést ebben a szövegkörnyezetben.
Mondd mar meg, hogy:
MIERT ETTED MEG A TESOMAT???
Kedves kérdező..
Én is azt írom,hogy élénk a fantáziád..Elhiszem,hogy túrázol,de nem hiszem el hogy 11 napig étlen,szomjan voltál..Egyébként jó magam is híve vagyok a túrázásnak,és amikor hazamegyek nyaralni Magyarországra mindig megyünk Kék túrázni akár több napon keresztül..Angliában is több helyen túráztunk már,akárcsak Skóciában..De nem lódítok,hogy 11 napig nem ettem,nem ittam...Mert ez öngyilkossággal egyenlő..
Még valamit. Bear Gryllsről annyit,hogy a kollégám személyesen ismeri,és dolgozott vele..A nagy túlélő a forgatások után bizony lakókocsiban eszi az angol reggelit :)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!