Hogyan változtathatok?
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Mostanában nincs olyan hónapom, hogy legalább 1 napot ne legyek beteg, ez az iskola kimaradása miatt rossz, és már néha szégyenlem magam miatta. Szedek 1000mg-os vitamint, immuno tabsot.
(Régebben kézilabdáztam de mivel az akkor csapatból már csak pár ember van, és az újak nem valami szimpatikusak nekem[enyhén szólva]), már nem tudtam jó kedvel edzésre menni így abbahagytam.
A sportolás szinte teljesen eltűnt az életemből.
Annyiból áll, hogy biciklivel suliba és vissza(kb. össz. 2km)
heti 2 tesi óra de ez is egy nap egymás után.
Az étkezésem sem a legjobb. sokszor 2-ig 2 zsemlével vagyok. Mivel szüleim 5ig dolgoznak néha csak 5 után eszek főtt ételt, és utána 7-8körül vacsorát.
Ivási gondjaim is vannak, 2ig fél liter tea, vagy annál kevesebb, a nap folyamán max 2-3pohár.
Szeretnék változtatni az életmódomon, mind mozgás, mind étkezés és ivás terén!
Mi lenne a megoldás? Hogyan tudnék ennek nekiállni?
Valaki valami jó weblapot ahol le van írva, hogy hogy kellene elkezdenem.
Sportolási ötletek( úszás kizárva, nincs rá lehetőség)
14/F
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
Hát elég nehéz.
Azt nem lehetne megoldani , hogy anyukád főz, és másnapra eltesz neked a hűtőbe?
És csak meg kell melegíteni.
Vagy ha van rá keret, néha vennél valami kaját gyorsétteremben?
14 éves vagy, fiú, én értem, de esetleg ha kedved van hozzá megtanulhatnál egyszerű kajákat összeütni:)
nem bonyolult dolog, és jól is laksz:)
Vagy esetleg konzerves kész ételeket..
Valszeg sztem emiatt vagy beteg, hogy rosszul táplálkozol.
Ez megoldás lehet.
Futni nem tudsz kijárni?
Bicikli helyett mi lenne ha sétálnál?
Nincs a közelbe valami hely ahová be tudnál iratkozni, ami érdekel is?
Otthon nem valami jó tornázgatni, de ha van kedved hozzá, csinálj felüléseket stb.Igazságszerint sztem a levegő jobbat tesz.
Ne igyál teát, inkább rostos gyümölcsleveket, meg próbálj meg ásványvizet.Szervezetenek nagy szüksége van rá.
Meg reggel egyél ha tudsz valami kiadósat.
Tudok főzni egy két dolgot, és ez a kaja dolog is nagyjából megvan oldva, inkább a sport lenne a fontos.
Ha eljárnék kondizni+futni az is megfelelne pl kézi helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!