Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Széklet ürítési gondjaim...

Széklet ürítési gondjaim lennének. Ez baj? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Akinek nincs gusztusa hozzá, az ne olvassa!:-) Régebben szinte minden nap ürítettem, de nagyjából 3 hete, kb 3-4 naponta van székletűrítésem. Nem hiszem, hogy másképp táplálkoznék. Valami baj lehet a szervezetemmel? Mit javasoltok? Egy ideig nem leszek gépközelben, így ELŐRE is KÖSZÖNÖM a válaszokat. 15/fiú
2011. febr. 28. 10:15
 1/6 fcdizeles válasza:
Fontos a széklet állaga, színe: ha az eddig megszokottól eltérő, érdemes a háziorvossal konzultálni és laborvizsgálatot kérni.Ha több napig nincs székletürítés Ileusra lehet gyanakodni, ha pedig permanens hasmenés, magas láz, alhasi fájdalom, szédülé és hányás jelentkezik, akkor vakbélgyulladás az esélyes.
2011. febr. 28. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki ! Tegyél ki este egy pohár vizet, amit reggel éhgyomorra megiszol. Nekem bevált.
2011. febr. 28. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot? Én is így voltam. Nagyon ritkán jutottam el wc-re, akkor is fájdalmas volt. Szinte semmi folyadékot nem ittam egész nap. Jó, ha egy pohár vizet, de inkább üdítőt.
2011. febr. 28. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki még nem hallot volna róla! kaukázusi kefírgomba a megoldás ! Sok száz és ezer embernek bevált nekem is, egy próbát megér, napi egy-két deci belőle és csodát tesz, íze hasonlít kicsit az aludt tejhez! Keressetek rá googlival!
2011. febr. 28. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Fúúú a kefirgomba tényleg nagyon jó!! És ha szereted a kefirt külön élmény, hogy otthon tudsz csinálni magadnak.:)) Amúgy itt a tavasz ki kéne pucolnod a beleidet, pl a kefir nagyon jó erre. Vagy még a savanyú káposzta meg a leve, friss zöldségek, gyümölcsök és sok sok folyadék.
2011. febr. 28. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek a válaszokat:-)
2011. febr. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!