Babapopsitörlő kendő lenne a megoldás? Vagy mit ajánlotok? (lent)
Figyelt kérdés
Érzékeny a bőröm és nagy WCzés utána sima WCpapír kidörzsöli, az intim törlőkendő meg csípi, már nem tudom, mit csináljak :S Azért gondoltam a babáknak való törlőkendőre, mert az biztosan nagyon érzékeny bőrre van tervezve, vagyishát a babákéra. Szerintetek jó ötlet?2011. febr. 27. 22:12
2/8 A kérdező kommentje:
Ja és esetleg aki jártas ilyen termékek vásárlásában, meg tudná mondani, hogy árulják-e olyan kiszerelésben, amit magammal tudok vinni iskolába, és hogy körülbelül mennyibe kerül? És hogy esetleg melyik a legjobb?
2011. febr. 27. 22:17
3/8 anonim válasza:
Biztos van kisebb kiszerelésben is, de ha kipirosodik a bőröd, és csip is vegyél a gyógyszertárban neogranormon krémet és kend be. Nagyon gyorsan helyrehozza, a babákra is használják.
4/8 anonim válasza:
Oh, sorstárs :D Van babáknak való törlőkendő mindenféle kiszerelésben. Nekem a nagy itthon van a wc melletti polcon, a kicsi pedig mindig a táskámban. Lehet kapni ilyen 10-20 darabosakat nem sokkal nagyobb kiszerelésben, mint egy csomag papírzsepi. Csak nézz jól szét, mert elég brutális árakon van némelyik (főleg a márkásabbja).
5/8 anonim válasza:
Én évek óta babapopsitörlőt használok :)
Kisebb kiszerelés: pl. a DM-ben lehet kapni pici Neogranormonos törlőkendőt - így nem kell kenőcsöt sem venned (ahogy előttem írták).
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :D És nem rosszabbak azok, amik nem márkásak?
2011. febr. 27. 23:31
7/8 anonim válasza:
DM sajátmárkása tökéletes,én is azt használok,legutóbb akcióban vettem a 20 darabosat 170 forintért,de itthonra a 100 darabos is párszáz forint
különbség az árában van meg a reklámozottságában
próbáld ki,megéri
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. febr. 28. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!