Nagyon kivan száradva a kezem?
Figyelt kérdés
Tudnátok írni bevált módszereket? Mindig száraz de már egy hónapja bármivel kenem mindig fehér, sebesedik és szégyenlem már2011. febr. 27. 01:57
1/3 anonim válasza:
nyugi, nekem télen mindig fölrepedezik, olykor vérzik a repedésekből, ha meg kimegyek a hidegbe, bekékül, és belilul, és látszanak az erek, kb. mint egy hullának, pedig én is kenegetem rendszeresen mindenfélével, de úgy igazán semmi sem vált be eddig nagyon, ezért mindig kesztyűt hordok kint :D
2/3 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. Én is pont így vagyok vele. Csináld azt, hogy minden kézmosás után bekened a kezedet, amíg egy kicsit még vizes, mert úgy jobban eloszlik rajta a krém. Ha valahova mész, kend be, mielőtt indulsz, és akkor nem kezdi ki annyira a hideg. Lényeg, hogy minél gyakrabban kend be, mert úgy gyorsabban gyógyul. Én is ezt csinálom és viszonylag jól bevált.
Nem tudom, milyen krémekkel szoktad kenni a kezed, de ha még nem használtál ilyen Garniert, akkor próbáld ki: [link]
Már kismillió félét kipróbáltam, de szerintem mindegyik közül ez a legjobb.
3/3 anonim válasza:
A Kamill 24 órás kézkréme csodákra képes. Persze nem tart ki 24 órát, tanácsos minden kézmosás után bekenni a kezedet, de nem ragad, kellemes illatú és tényleg jól hidratál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!