Nagyon alacsony a pulzusom?
Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban 48 és 60 között szokott lenni (inkább 50 körül). És gyakran szokott hideg lenni a kezem. A vérnyomásom, vércukorszintem normális, kávét nem iszok. Gyakran szoktam sportolni, mozogni. Fogyókúrázok is közben (nem ész nélkül, kb. 2000 kcalt eszek egy nap...).
Szerintetek normális a pulzusom, vagy alacsony?
2011. febr. 26. 10:36
1/4 anonim válasza:
Állítólag az edzett embernek alacsonyabb. A páromé általában 50-54, én meg csak lesek olykor, hogy mikor dobban már a szíve. :D
3/4 anonim válasza:
nem alacsony annyira, nekem is nyugalmi állapotban 60-70 között van (inkább 60-hoz közelebb), ha pedig hullafáradt vagyok lemegy 54-55-re is akár. Pedig annyira nem vagyok edzett, konditerembe nem járok, max hetente 3-4x kimegyek bicajozni (mondjuk akkor meg szokott lenni az a 20 km, és nem nagymamás tempóval)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!