Honnan szerezhetnék altatót?
Hát de nem mondhatom meg a körzetinek hogy "legyen már szíves utaljon be ide meg oda"
:S
Első vagyok. Válts körzetit, ha tudsz! Ha ennyire bunkó, mást nem nagyon tudsz tenni. Esetleg annyit, hogy határozottan kérd, ragaszkodj hozzá, hogy írjon fel altatót. Én ilyenkor nem állok fel a székről (nem adott köhögéscsillapítót, és már kiköptem a tüdőmet), várom a kért receptet. Ő már szabadulna, de érzi, hogy nem fog, és inkább felírja :)
Igen, Rivotriltól én is be tudok aludni! :) Konkrétan Xanaxtól is. Ergo nyugtatótól is lehet, csak a Kérdezőnek komolyabb problémája van alvásilag.
Köszönöm a válaszokat.. hát váltanék én szívesen, de faluban lakom, két körzeti orvos van, a másik pedig közben pénzért is dolgozik és arra próbál rávenni, hgoy magánúton menjünk hozzá XD Szóval elég gáz mindkettő :S
Am meg nem rossz ötlet, hogy addig nem megyek el :D De mi van ha akkro meg valami szart ír fel? nem tudom, nem kell előtte valami vizsgálat hogy kinek milyen kell? fogalmam sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!