Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Milyen krémet,...

Mit csináljak? Milyen krémet, vagy praktikát használjak?

Figyelt kérdés
iszonyúan fáj a hátam néha elviselhetetlen.két gyermek édes anya vagyok kicsik még a kisebb 2 éves 12 kg.sokat emelgetem mert a 3 dikon lakunk és mindig le kellett cipelni csak az utóbbi időben jön le egyedül meg fel.gerincferdülésem is van.voltam reumatológián ahol kaptam egy krémet ami ideig óráig hatott de már az sem nagyon.megpróbáltam erősíteni át az sem jött be nagyon.valakinek valami bevált?hátha tud valaki segíteni.
2011. febr. 24. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha megteheted járj el masszázsra,ismerösnek csak így sikerült,mindig fájt mindene és heti kétszer elmegy masszirozásra,amúgy ki lehet fogni korrekt árban is ilyet,nem kell horribilis összegekre gondolni.
2011. febr. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!