Kinek mennyi idő múlva használt a reflux-ra felírt gyógyszer?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 12:26
1/6 anonim válasza:
Másnapra már jobb volt! Azóta sem merem elhagyni! Te mit kaptál? Én refluxont szedek!
2/6 A kérdező kommentje:
Először az Emozul-t, majd az nem használt és a Pezolexa-t kaptam, de már két hete szedem és még a tüneteim mindig nem múltak el
2011. febr. 24. 12:31
3/6 anonim válasza:
Nyáron lesz 1 éve ,hogy szenvedek ezzel a nyavalyával és még mindig nem jobb ! Jelenleg az 5 . féle gyógyszert szedem ,de ettől sem jobb pedig már túl vagyok egy epeműtéten és diétázom is !
4/6 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom a Refluxont! Kérd az orvosodat, hogy ha szerinte jó lenne számodra, akkor ezt írja fel neked!
Az nagyon hosszú idő, már jobban kéne, hogy légy!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, akkor próbálkozunk tovább a gyógyszerekkel.
Nektek milyen tüneteitek voltak?
Nekem nem is kifejezetten a gyomrom ég, hanem reggelente kapar a torkom, lepedékes a nyelvem és folyamatos garatgyulladásom van
2011. febr. 24. 13:11
6/6 anonim válasza:
Január elején csunyán kiütött rajtam a savtúltermelés. Két napig csak savat hánytam, majd a kórházba vitt el a mentő, mert már ki is száradtam. Ott kaptam egy nagy rózsaszín szemekből álló gyógyszert, de olyan mellékhatásai voltak, rosszabbúl voltam tőlle. Most Rabíprexet szedek, ez jónak mutatkozik. Szerintem kinél hogy hatnak a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!