Hogyan szednek le több anyajegyet?
Figyelt kérdés
Le fognak szedni az arcomról pár anyajegyet(2-t biztos) és elég távol vannak egymástól, aztmondták, hogy lézerrel. Mindegyikbe egyesével nyomatják a fájdalomcsillapítót(mert a szemölcseim leszedésénél így volt a kezemen, és ***ra fájt, vagy akkor, hogy, és mennyi idő míg normálisan fog kinézni??2011. febr. 23. 18:42
11/15 A kérdező kommentje:
az nehéz lenne, mert ugyanúgy nő benne szőr mint az arcomon :S
2011. febr. 23. 20:26
12/15 anonim válasza:
hát nem tudom mekkora az anyajegyed, mármint, hogy mennyire türemkedik ki, de páromnak van egy nagy az arcán, és őt át szokott menni rajta az elektromos borotvával, azzal szinte lehetetlen megsértened magad!
13/15 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy le lesz szedve, kérdés han? :D Én nem szeretem, majd eldőlnek a dolgok :)
2011. febr. 23. 20:31
14/15 anonim válasza:
oké, ha nem érzed így jól magad persze szedesd le! De nagyon is jól tud az ott kinézni! Jelentem: nincs több kérdés!! :D:D
15/15 A kérdező kommentje:
Akkor jó, kérdésben kérdes.. KÖSZ a válaszokat :D
2011. febr. 23. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!