Hogyan szednek le több anyajegyet?
ne is mond, nekem kis koromban kezemen-lábamon voltak szemölcsök, összesen 13! És 2 nap leforgása alatt égették ki őket, és mindegyikhez külön injekció. Blőőőő:S:S
Hát mamámnak mikor leszedtek egyet, nagyon gyorsan begyógyult neki, pedig elég mélyre kellett hatolni a gyökerek miatt.
22l
Háát.. nekem leszedték a kezemről a szemölcsöket, és nemláttak 1-2 picit, most megint lett 7....
háát csaknemfoglátszani :D, a fájdalomtól nem nagyon félek, sak érdekel. :D
megint én vagyok. Jesszus, az orrodnál?:S:S
A kezemen nekem is jött ki utána, de ha gondolod arra van egy nagyon jó ecsetelő, kék doboza van a gyógyszertárban lehet kapni. De a nevére már nem emlékszem! Nekem gyönyörűen leszedte őket.
Az a baj, hogy azt mondta a dokim, hogy akinek már volt, annak benne is marad a vérében. Mondta, hogy ha elkezdem használni ezt az ecsetelőt, az ugye marja, előfordulhat, hogy vérzik picit. Szólt, hogy vigyázzak, más területre ne menjen a vér, mert ott is kijöhet egy.
Persze nem hittem neki, gondoltam "orvosi túlzás".
El kezdett vérezni, picit szét folyt, erre ott kijött egy újabb. Na mondom...:D
Anyajegy van az orromnál, a kezemen van (a kézfejemen) szemölcs.. nem is tudnám mit csinálnék ha ott lenne :D
csakleborotváljákbajuszt mikor elkezdik leszedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!