Elkezdtem tágítani a fülem eddig 1mmes fülbevaló volt benn. Most egy 2mmes fogpiszkáló van benne de úgyláttam mintha kicsit véres lett volna a fogpiszkáló. Ez gáz vagy természetes?
Hát ez nagyszerű :D tegyél csak bele, ami kezed ügyébe kerül, hátha jól begyullad!
Vegyél fülbevalót, vagy piercinget bele, az orvosi fém, attól biztos nem lesz baja, és ott vannak különböző vastagságúak!
Hát persze, te meg hiszel ilyen hülyéknek, vegyél normális dolgokat a füledbe ő meg dugdosson magának amit akar!
Nekem pl. ilyen patkó alakú piercing van benne:
de nem tágítási célból, csupán azért, mert tetszett, meg alapból elhagyok mindenfajta fülbevalót, és ezt végre nem.Ebből vannak különböző szárvastagságúak, plusz súlyánál fogva is kicsit lehúzza a füledet, ha már mindenáron erre vágysz.Vagy veszel kettőt, és átdugod mindkettőt ha már eleget tágult a lyuk.De vannak direkt kezdőknek való fültágítók is, amik nagyon vékonyak.
23l
Az előző link nem volt jó, itt egy másik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!