Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet, hogy trombózis? Félek!

Ez lehet, hogy trombózis? Félek!

Figyelt kérdés
Jó pár hónapja már voltak ilyen tüneteim (pontosan ilyenek), de akkor nem foglalkoztam vele különösebben, elmúlt. Hétvégén újra kezdődött. A lényeg, hogy a jobb combomban belül van egy furcsa fájdalom. Nem izomláz, meg nem csont fájdalom, hanem mintha legbelül fájna, nem szúr, hanem inkább belefacsar a fájdalom. Másnapra a vádlim is fáj, de úgy, hogy inkább csak akkor ha megyek. Tehát mozgásra. Húzódik, mintha izomláz lenne. De csak a jobb lábam. Nem lehet izomlázam semmitől, nem csináltam olyan tevékenységet amitől lehetne. Nem duzzadt, nem piros a lábam sehol sem. Sem a combom, sem a vádlim. Szerintetek?
2011. febr. 21. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem lehet egy izomgörcs is.Nekem is voltak hasonló tüneteim, csak a vádlimban, féltem, hogy trombózis.Ahhoz tudnám hasonlítani a fájdalmat, mint amikor reggel érzed, hogy be fog görcsölni a vádlid, de mégse görcsöl, hanem fáj.Egyél magnéziumot,kalciumot, egy kis idő után elmúlik.

[link]

2011. febr. 21. 10:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Hát..valóban olyan tünetek nincsenek, amiket első körben leírnak ott. Viszont olvastam máshol, hogy az emberek felének nincs is látható tünete a trombózisnak. Az izomgörcs tartana napokon keresztül?
2011. febr. 21. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Előző vagyok.Nekem volt olyan , hogy napokig éreztem, h be fog görcsölni a lábam, minden reggel úgy ébredtem, hogy fájt a vádlim és napközben is rossz volt, majd egy reggel begörcsölt, nagyon rossz volt.Utána 1-2 napig még fájdogált.Magnéziumot szedtem és azóta nincs ilyen.Én is féltem, hogy trombózis, mert tabit szedek és az hajlamosít rá, illetve a családban is van visszeres.

2011. febr. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!