Baleset utáni sokk-kal mitlehet csinálni? Mitcsináljak hogy elmúljon?
valaki nagyon vigyáz rád odafentről az biztos:))
látod, mennyi az élet? becsüld meg, és vigyázz magadra mindig!!
Ilyenkor kell felkeresni egy pszichológust. Az ilyen esetekben ő az, aki hatásos segítséget tud nyújtani. Nem biztos, hogy csak magadban fel tudod dolgozni, kell a szakember, és nem szégyen igénybe venni. Így is sok idő kell, mire fel tudod dolgozni.
Én egyszer kaptam sokkot, közvetlen közelről láttam egy gázolásos balesetet. Kiesett egy kis idő az emlékezetemből, és egy szintén ott lévő úr kérte a mentősöket, hogy adjanak valami nyugtatót, és akkor mondták, hogy sokkot kaptam a látványtól, és ajánlották a pszichológust. 3-4 hétig táppénzen voltam, mert egyedül nem mertem a lakásból sem kimenni. Kb. 2-2,5 hónap múlva mertem arra a környékre menni, inkább kerülővel jártam.
És vigyázz az őrangyalodra!!!
PTS=Post Traumás Stressz
Ez a hivatalos elnevezése annak, amit most érzel. Pszichiáter segíteni fog abban, hogy túljuss rajta.
Nézd a dolog pozitív oldalát.
El is törhetett volna a gerinced, de nem így történt.
Leszakadhatott volna kezed-lábad, de nem így történt.
Beeshettél volna a vonat alá, de nem így történt.
Végül pedig akár meg is halhattál volna, de nem így történt.
Nagy szerencséd volt. Vond le a kellő konzekvenciát, legközelebb ha veszélyes helyen kell átkelned, akkor ne merülj el a gondolataidba, hanem alaposan nézz körül.
Ezt az esetet pedig raktározd el a tudatodban jó mélyen, tanulj belőle, hogy mire kell vigyázni vasuti átjáróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!