Egy 11 éves lánynak hány kilónak kellene úgy átlagosan lennie?
Figyelt kérdés
Adataim:
11 éves
158 cm
Lány
2011. febr. 18. 20:01
11/21 anonim válasza:
Miért az "Állatok' kategóriában van a kérdés?:)
12/21 anonim válasza:
ne bántsátok már, állatorvos vagy valami ilyesmi akar lenni és miközben a kérdéseket nézte ez eszébe jutott és véletlen ideírta. (gondolom)
13/21 poiu válasza:
Itt ma mindenkinek igaza van! Annyit teszek hozzá, hogy ebben a korban a lányok ugrásszerűen nyúlnak, és van akinél ez "hízással" indul, van, akinél nem. Ezzel együtt, ha túl soványnak, vagy túl kövérnek látszik, akkor nem ideális a helyzet...
14/21 anonim válasza:
a 14 éves fiú vagyok :D
én pl 3. oszt. év végéig tök csont voltam
nyáriszönetben elhíztam, tiszta kövér voltam, és most nem tudo hogy akora mértékben növésben vagyok e, de már nics nagy hasam :)
15/21 poiu válasza:
Hallgass a 14 éves fiúra! De ha kilátszik a csontod, vagy remeg a hájad, akkor messze vagy az optimális súlyodtól.
16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! És én nem moderáltam ki senkit! Én amúgy 41-42 kg között mozgolódok.
2011. febr. 19. 08:07
17/21 A kérdező kommentje:
És még hozzáfűzném,hogy nem tudom,hogy honnan vettétek,hogy az állatok kategóriában van a kérdés,mert az egészség-egyéb kérdésekben van
2011. febr. 19. 20:28
18/21 anonim válasza:
ez érdekes ! tegnap még az állatok kategóriába tette :S
valami hiba történhetett!!!
19/21 poiu válasza:
20/21 A kérdező kommentje:
Jaj köszi ezt a linket ez sokat segített
2011. febr. 21. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!