Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől köpködök reggelente...

Mitől köpködök reggelente taknyot?

Figyelt kérdés

Voltam már gégészeten meg gasztroenterológián és

azt mondták refluxom van, de a hasam nem fáj és minden reggel rosszul vagyok ettől a váladék köpködéstől.

2011. febr. 18. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
tudom nem fogadod el ezt a választ de a kínai orvoslás szerinte reggelre máj méregtelenítéséből adódóan a nyelv hátsó részén váladékot képez amit 1 kis kanálla szoktak eltávolítani kaparással ha nem múlik akkor valamit változtass az élet viteleden...
2011. febr. 18. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
De nekem a torkomból jön a váladék.
2011. febr. 18. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
A szájüreg és az orrüreg nincs elzárva egymástól, a garat környékén közös tér van közöttük. Nézz csak ennek utána! Így magától értetődő. Egyébként nekem is volt sokáig (kb. 10 évig), nem mentem vele orvoshoz és elmúlott. Szerintem méregaanyag volt, ami felhalmozódott. Dohényoztam is, az is lehetett. De nézd meg a boltokban a cimkéken, miket eszünk. (Tasakos leveseken, joghurton..stb.) Nemcsak ternészetes dolgokat, amiket a szervezet évezredeken keresztül feldolgozott, logikus, hogy a szervezet próbál megszabadulni attól, amit nem tud feldolgozni.
2011. febr. 18. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok, az étrendemet is nagyjából megváltoztattam, nem eszek csípőset, zsírosat, és 7óra után semmit. Meg magas párnán alszok ahogy javasolták, de nem igazán javul a helyzet.
2011. febr. 19. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a csipösre, zsirosra, hanem az ehetetlenre gondoltam: E betüsek, müanyagszarmazekok...stb. (Egy idöben volt egy vicc, hogy manapsag igazi citrom van a tisztitoszerben es mesterseges citromsav az elelmiszerben...)

Ha felreerthetö volt: nekem a dohanyzas abbahagyasa utan is meg sokaig volt ez a tünet. (A dohanyzas allitolag 7 ev utan ürül ki teljesen a szervezetböl, ennyi ideig tisztul meg teljesen minden szerv.) Egy idö utan viszont valamiert abbamaradt! Mondhatni spontan.

Magasitott parna?? Ezt nem hallottam. Ha valamiert ott keletkezik vagy a szervezetböl odakerül valami, akkor mit old meg a magasitott fekhely, attol a valadek meeg ott van, vagy? (=Ez a tünet elnyomasnak hangzik, az igazi viszont az ok kezelese lenne.)

Ha ver van benne, akkor fontos jelezni a haziorvosnak. Mivel nekem egy ideig ez is volt, elkezdtek kivizsgalni a tüdöket, hogy nem tbc-e. Majd a gyomortükrözes, nem onnan szarmazik-e. Es a fül-orr-gegesz az ö területet. Mindenhol talaltak valami problamat, viszont egyik sem okozhatja, minden terület a masikra adta az utat, es ezzel abba is maradt a "kutatas" orvosi reszröl.

A termeszetgyogyaszat szerint (azt hiszem, kinai) a torok területen lehet egy goc, azt erdemes kezelni. Azt hiszem, Elixir cimü lapban, de lehet, hogy a Termeszetgyogyaszat c. lapban volt regebben vagy talan most is minden szamban 1-1 oldal egy bp-i klinika gyogyulultainak nyilatkozatarol. Allergia es hasonlokkal foglalkozo klinika.

A kinai meridianok szerint is lehet kezelni, vagy a betegsegek lelki okait vizsgalva. A torokcsakra=mennyire mondod ki, ami a sziveden van (vagy lenyeled es felgyülemlik?), vagy a masik veglet, de ez inkabb a hang elmenesevel jar: ha tul sokat mond valaki, mindig az öve az utolso szo, szoval kommunikacios problemak.

elözö

2011. febr. 19. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
a dohányzás kiürülésének időtartama 7x annyi idő mint amennyit az illető dohányozott...(én be se megyek már kórházba amúgy mellékesen mert úgy se tudnak mit csinálni -"pihentesse")
2011. febr. 19. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem 7-szer annyi, de sajnos nem tudok linkelni, pedig többször is olvastam erröl, csak mar regota nem foglalkozat a dolog. A szervezetben minden sejt X idön belül kicserelödik, azaz a regi elhal, es uj keletkezik, emiatt egy fix idö. Ugy emlekszem, elöször azt venni eszre, hogy az ember jobban tud levegöt venni, es jobban erzi az izeket, tehat az ehhez tartozo sejtek valoszinüleg gyorsabban, es minden egyes szerv teljes megujulasanak idötartamat meghatarozta a cikk (persze hozzavetölegesen), es legutoljara, kb. 7 ev utan tisztul meg a tüdö. Bocsanat az OFFert, viszont akit erdekel, az keressen ra valahol a neten, nehogy emiatt lemondjon a leszokasrol, mert eleve lehetetlennek tartja!

elözö

2011. febr. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!