Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a gégémnél a...

Lehetséges, hogy a gégémnél a porc vagy valami begyullad a gégecső alsóbb részénél, amitől megduzzadt és kemény. Neked volt ilyen? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt valami hasonló. Elmentem gégészhez, megvizsgált, de nem volt semmi bajom, igazából azóta sem értem mi volt, de eltelt 11 év és jól vagyok.

Az a lényeg, hogy ne aggód agyon magad, hanem mutasd meg orvosnak. Aggódni ráérsz utána is. :)

2011. febr. 17. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

nagyon aggódom,mert voltam gégésznél tükörrel megnézték és csináltak ultrahangot és állítólag nem találtak semmi kórosat,de akkor is nagyon félek,mert elég nagy és fáj is,amellet nagyon fáj a torkom és nehezen nyelek :S

2011. febr. 18. 09:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor csak azt tudom mondani, amit nekem mondott a gégész:

Szedjél kalciumot, öblögess Glycosepttel, és nyugi. (Gyakorlatilag placebókezelés volt, mert valójában idegi alapon volt. Azt nem állítom, hogy neked is ez van.)

Ha nem múlik egy hónap alatt, akkor menj vissza.

2011. febr. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!