12 éve éneklek (4 éves korom óta) és mindig begyullad a hangszálam mostanság, mivel lehet ezt megelőzni?
Mivel lehetne megelőzni? Abbahagyod.
Az ien embereket megse operálnám ha hozzám fordulnának. Majd megnémulsz azt b*szhatod.
18/F
Szia!
Én az alternatív gyógymódok híve vagyok, lehet te is kipróbálhatnál valami ilyesmit. Konkrét tippet nem tudok mondani, mert én nem értek az énekléshez és a hangszálakhoz sajnos.:D De neten biztosan találsz valami jó gyógynövényt vagy illóolajat! Homeopátiás gyógyszerekben is biztos van olyan, ami jó a torkodra, ha van patika a közelben, ahol árulnak homeopátiát, akkor ott segítenek neked.
Valamint ha gondolod, akkor lehet elmehetnél reflexológiás talpmasszázsra, vagy ha hiszel az ilyenekben, akkor kineziológushoz, mert a gyakori problémádnak lelki okai is lehetnek.
Nem tudom, hogy te hiszel e az ilyen alternatív gyógymódokban, ha gondolod olvass utánuk a neten. Gyógyulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!